Balkongsupé Meny:
Friterat Ostron med forellrom, gräslöksemulsion och citronsyrat äpple.
Hummersoppa med skållad tomat, krispig västerbottensost och gräslöksolja.
Sotad pilgrimsmussla med rökt forellrom, syrad pärllök, grillad kålrot, palsternackspuré och brynt smör.
Gravad röding med bakad purjolök, blomkålspuré, inlagd blomkål och hyvlad fänkål.
Hjortmedaljong med variation på jordärtsskocka, vintertryffel, friterad potatisterrin, fermenterad vitlök och rödvinssås.
Brynt smör parfait med körbär, cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.
Trerätterssupé Meny:
Hummersoppa med skållad tomat, krispig västerbottensost och gräslöksolja.
Hjortmedaljong med variation på jordärtsskocka, vintertryffel, friterad potatisterrin, fermenterad vitlök och rödvinssås.
Brynt smör parfait med körbär, cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.
Vegetarisk trerättersmeny:
Jordärtskockssoppa med tryffel, västerbottensostflarn och örtolja.
Sotad rotselleri med syrad brysselkål, friterad potatisterrin , rostade hasselnötter och chevrekräm.
Brynt smör parfait med körbär, cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.