Nyårssupé

Nyårssupé

Fira in det nya året med dina nära och kära, tillsammans med oss på Centralen! Kvällen till ära bjuder vi på två olika supéalternativ.
Balkongsupén är en avsmakningsmeny i 6 serveringar! Upplev nyårsafton på vår festvåning och skåla in 2024 med Sundsvalls bästa utsikt över hamninloppet med lyx och flärd, glitter och glamour för 995kr p/p. Passande vinpaket säljs på plats.
 
Det andra supéalternativet är en klassisk trerätterssupé nere i restaurangen för endast 795kr p/p.
 
Bokning av respektive supé ger även inträde till vår stora nyårsfest senare under kvällen!
 
Skåla ut 2023 och in 2024 på Centralen den 31/12!
Pris Balkongsupé: 995 kr per person
Pris Trerättersupé: 795 kr per person
Balkongsupé Meny:

Friterat Ostron med forellrom, gräslöksemulsion och citronsyrat äpple.
 
Hummersoppa med skållad tomat, krispig västerbottensost och gräslöksolja.
 
Sotad pilgrimsmussla med rökt forellrom, syrad pärllök, grillad kålrot, palsternackspuré och brynt smör.

Gravad röding med bakad purjolök, blomkålspuré, inlagd blomkål och hyvlad fänkål.
 
Hjortmedaljong med variation på jordärtsskocka, vintertryffel, friterad potatisterrin, fermenterad vitlök och rödvinssås.
 
Brynt smör parfait med körbär,  cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.

 
Trerätterssupé Meny:

Hummersoppa med skållad tomat, krispig västerbottensost och gräslöksolja.
 
Hjortmedaljong med variation på jordärtsskocka, vintertryffel, friterad potatisterrin, fermenterad vitlök och rödvinssås.
 
Brynt smör parfait med körbär,  cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.
 
 
Vegetarisk trerättersmeny:

Jordärtskockssoppa med tryffel, västerbottensostflarn och örtolja.
 
Sotad rotselleri med syrad brysselkål, friterad potatisterrin , rostade hasselnötter och chevrekräm.
 
Brynt smör parfait med körbär,  cremeaux på vit choklad och rostad vit choklad.